Home » Kesätyöt – NYT ON AIKA

Kesätyöt – NYT ON AIKA

bulletin-board-3127287_1920

Vaikka ulos katsoessa voi ajatus auringosta ja kesävarpaista tuntua vielä kaukaiselta,
niin otappa itsellesi hetki ja pistä ajatukset tulevaan kesään,
nimittäin yritysten kesärekryt ovat käynnissä NYT!

Kesätyö on paitsi mahdollisuus tienata rahaa ja saada päiviin mielekästä tekemistä kesän ajaksi, myös mahdollinen ponnahduslauta pidemmälle työuralle, osa-aikatöille opiskelun oheen, tai vaikka joulusesonkiin keikkalaiseksi.

Turun seudun osuuskauppa TOK, hakee uusia tyyppejä sekä kaupan-, että ravintola-alalle asiakaspalvelutehtäviin. Haku onnistuu näppärästi yhden lomakkeen kautta useampaan paikkaan osoitteessa Kesärekry 2023 – TOK ja on käynnissä NYT- 5.2.2023.

Puuilossa on mahdollista työllistyä jo maalis-huhtikuussa, ja työskennellä jopa syyskuuhun asti. Töihin vaaditaan 17 vuoden ikää, tai sen täyttämistä vuoden 2023 aikana. Tämän lisäksi Puuilolla on myös ”Tutustu työelämään ja tienaa”-kampanja heille, joilla ei ole työkokemusta laisinkaan. Kampanja tarjoaa 14–17 vuotiaille mahdollisuuksia tutustua työelämään sekä saada arvokasta työkokemusta. Kesätyöhaku on käynnissä NYT-5.2.2023 asti, ”Tutustu työelämään”-kampanjan haku alkaa helmikuussa.  Kesätöihin Puuiloon – monipuolinen kaupan alan kesätyö | Puuilo

Tokmanni hakee kesätyöntekijöitä sekä kassa-myyjiksi, puutarhamyymälöihin, varasto- ja logistiikkatöihin, että konttorillekin. Moneen paikkaan edellytetään 18 vuoden ikää, mutta myös 17- vuotiaita palkataan joihinkin myymälöihin. Tämän lisäksi myös Tokmanni on mukana 14–17- vuotiaille tarkoitetussa ”Tutustu työelämään ja tienaa”-kampanjassa. Tokmanni rekry on auki NYT- 16.2.2023 asti, ”Tutustu työelämään”-kampanjan alusta ilmoitetaan myöhemmin.  Kesätöihin Tokmannille | Tokmanni Työpaikat

Näiden lisäksi rekry on käynnissä mm. seuraavissa paikoissa: Ruissalon Telakka, Muumimaailma, Bauhaus, Lidl, Burger King, Turun kaupungin kesätyöt, New Yorker, Turun Rantaravintolat (mm. Nooa café), Sunborn Saga (mm. kahvilatyöntekijöitä Naantalin kylpylään, tapahtumatyöntekijä), Turun ja Kaarinan seurakunta (hautausmaan hoitajia). 

Mikäli tarvit jeesiä hakulomakkeen kanssa, niin meillä auttaa yksilövalmentaja Jenni! Tämän lisäksi apua löytyy Nuorten Turusta, sekä Ohjaamosta.

TURUN KAUPUNGIN KESÄTYÖINFO 16-17 -NUORILLE!

23.1. ja 30.1. klo 15-17
Vimman kahvilassa, Aurakatu 16

Tsekkaa lisää Instagramista @NuortenTurku

Share This Post