Home » Ryhmätoiminta

Ryhmätoiminta

Tapahtumat

Ei tapahtumia

Telakan ryhmätoiminta on kaikille Telakan nuorille avointa ja maksutonta matalan kynnyksen puuhaa sekä Telakan tiloissa, että lähiympäristössä. Toiminnasta käytämme nimiä Vertaispakka ja Puuhapakka, ja niitä järjestetään pääsääntöisesti aina jokaisen viikon maanantaina ja keskiviikkona, klo 13-14. Ohjelmaa ja aikataulua voit tsekata kalenterista

Ryhmien toiminnasta vastaa koulutettu kokemusasiantuntijamme Inka, jolla on omakohtaista kokemusta lastensuojelun asiakkuudesta ja huostaanotosta.

PuuhaPakka

Puuhapakka on nimensä mukaisesti yhdessä puuhailua, pääasia on tehdä jotain kivaa yhdessä 🙂. Saatamme pelailla lautapelejä, pitää levyraatia, käydä lenkeillä, mölkkyillä, piipahtaa taidenäyttelyssä, tai lähteä vaikka keilaamaan. Keväälle on suunnitteilla myös mm. yhteissynttärit ja pääsiäismunajahtia!

VertaisPakka

Ryhmässä nuoret pääsevät vaihtamaan ajatuksia Inkan ja toisten nuorten kanssa päivälle valitun teeman ympärillä. Jokaisella kerralla tehdään myös yhdessä jotain hyvää ruokaa.

Tulevan kevään aiheina on mm. Inkan kokemuspuheenvuoro, tutustumista omiin vahvuuksiin ja keskustelua arjenhallinnasta. Herkkuruuiksi on mietitty esim. pizzaa ja hodareita, mutta toivomukset otetaan huomioon!