Home » Ryhmätoiminta

Ryhmätoiminta

Tapahtumat

VertaisPakka

Ryhmää ohjaa koulutettu kokemusasiantuntija Inka. Hänellä on omakohtaista kokemusta lastensuojelun asiakkuudesta ja huostaanotosta. Ryhmässä nuoret pääsevät vaihtamaan ajatuksia kokemusasiantuntijan ja toisten nuorten kanssa. Joka kerralle on valittu aihe, mikä johdattelee keskusteluun. Teemme myös yhdessä jotain hyvää ruokaa.

Syksyn aiheina on mm. Inkan kokemuspuheenvuoro, tutustumista omiin vahvuuksiin ja keskustelua arjenhallinnasta. Herkkuruuiksi on mietitty esim. pizzaa ja hodareita, mutta toivomukset otetaan huomioon!  😛  

HarrastePakka

Ryhmässä ideana on lähteä Telakan tiloista jonnekin muualle tutustumaan erilaisiin lajeihin. Sinulla on siis mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi jotain uuttakin lajia, ajatuksia ja ideoita syksyn toimintaan otetaan vastaan!

Keväällä olimme mm. keilaamassa ja kalastamassa. Pääasia ryhmässä on tehdä jotain kivaa yhdessä. 😊  

HöntsäPakka

Höntsäily tarkoittaa urbaanin sanakirjan mukaan: “Pelata kevyesti, leikkimielisesti tai laiskasti”. Ilman paineita tapahtuva urheilu voi nostaa hymyn kasvoille ja naurun huulille. Mikä siis sen hauskempaa?

Syksylle on mietitty aiheiksi mm. mölkkyä ja kirkonrottaa.  

LenkkiPakka

Sään salliessa lenkkeilemme kevyesti rupatellen esim. tunnin tai puolen tunnin lenkin lähialueella. Lenkkireittejä saa ja pitääkin toivoa, mutta voitaisiin väistä vaikka Kuuvuorella katselemassa maisemia. Kannattaa siis laittaa mukavat tossut jalkaan. 😊

PuuhaPakka

Ryhmässä puuhailemme yhdessä Telakan tiloissa. Kaikki välineet ja muut tilpehöörit tulevat meiltä, joten et tarvitse mukaan kuin itsesi. 😊 Syksyllä on ohjelmassa lautapelien pelaamista ja värittämistä. Voimme myös maalailla/painaa mieleisiä kangaskasseja!