Home » Henkilökunta

Henkilökunta

Anna Hellstén

Anna, hankepäällikkö 

Telakalla vastaan palvelumme hallinnosta ja rahoituksesta, lisäksi syksystä 2022 alkaen toimin myös opettajana Turun AMK:n Taideakatemiassa esittävän taiteen koulutusohjelmassa. Perheeseen kuuluu puoliso, tytär sekä kaksi kissaa. 🐱🐱 Kissoista toisella on kromosomihäiriö ja hän tarvitsee välillä erityistä apua.  Vapaa-aikaa vietän perheen, ystävien ja taiteen parissa, pyöritän mm. taiteilijakollegoiden kanssa omaa ammattiteatteria Turun Taiteen Talossa. Mukistani löytyy usein joku kofeiinipitoinen juoma. 

“Aina voi kokeilla totuutta” 

Tiina, yksilövalmentaja 

Toimin Telakalla yksilövalmentajana, eli koordinoin asiakastilannetta ja hoidan kaikenlaisia Kelaan, työkkäriin, muuhun byrokratiaan ja raha-asioihin liittyviä juttuja. Olen niin outo, että tykkään Kelasta ja työkkäristä, tulkkaan heidän kieltä nuorten kielelle. Sellaista asiaa ei olekaan, mitä en nuoren kanssa tutkisi ja selvittelisi. Kahvilassa minusta on enemmän haittaa kuin hyötyä: pullat jää keskeltä raa’aksi ja palaa päältä. 

Perheeseeni kuuluu puoliso sekä päiväkoti-ikäinen ikiliikkuja. Muista poiketen kotona ei ole eläimiä, mutta laitumella on lauma lainahevosia. Vapaa-aikana luuhaankin ravureiden kanssa tallilla tai metsässä. Lisäksi käyn paljon keikoilla fanityttöilemässä. 

Aamuisin juon kahvin sijaan kofeiinin tölkistä, sen jälkeen mulle uskaltaa puhua. 

“Nyt mä tiedän miksi elää kannattaa / Ne on ne hetket jolloin polvet notkahtaa” 

Tiina Rantamaa

Jenni Peräaho

Jenni, yksilövalmentaja 

Telakalla toimin Tiinan ohella yksilövalmentajana, hoidan byrokratiaa ja pyrin availemaan arjen solmukohtia. Työyhteisössä omaksun usein kuuntelevan korvan roolin, ja pohdin asioita mieluummin jalat työpöydällä, kuin selkä tikkusuorana istuimessa. Perheeseeni kuuluu avopuoliso, sekä omien sanojensa mukaan “elämämme valo”, päiväkoti-ikäinen tättähäärä, joka toimii hyvänä maadoittajana työn ja vapaa-ajan välillä. Telakan ohella minut löytää jumppalavoilta ohjaamasta, ja satunnaisesti myös keikkailen kahvilamaailmassa ja erilaisissa nuorten liikuntatapahtumissa juontajana.  

Vapaa-ajallani hurahdan helposti erilaisiin kädentaidon projekteihin, tyylillä “jätetään suunnittelu muille”, jonka johdosta kotoa löytyy useampi vuosienkin takainen keskeneräinen makramee-työ, nikkaroinnin alku ja kaksi muuttolaatikollista erilaisia tarvikkeita.  

Kahvini juon vaatimattomasti mieluiten frappena, kermavaahdolla höystettynä, mutta hyvässä seurassa myös ihan perinteinen suodatinkahvikin uppoaa! 

Hyvä siitä tulee 

Inka, kokemusasiantuntija 

Olen koulutettu kokemusasiantuntija, Inka. Minut on huostaanotettu nuorena, joten toimin myös vertaisena nuorille Telakalla. Työssäni pompin eri asetelmissa, eli olen mukana työvalmennuksissa, ryhmissä, sekä suunnittelutyössä.

Olen ammatiltani kokki, sekä pian valmistun ohjaajaksi. Sen lisäksi aloitan nyt syksyllä uuden kokemusasiantuntijakoulutuksen.

Perheeseeni kuuluu kumppani ja kissamamma. Eikös 11-vuotias kissa olekin jo vähän mamma? Asustelemme Kaarinassa (vähän liiankin) isossa talossa.  Tykkään piirtää ja jos saan aikaiseksi, minut saattaa löytää salilta. Arkeni kuluu myös musiikkia kuunnellen ja satunnaisesti sarjoja tai elokuvia katsellen.

Minut voi yllättää juomasta kahvia aika usein, pienellä maitotilkalla. 😊 Peace and love <3  

“Mikään paska ei kestä ikuisesti” 

Inka Kuusikoski

Veera Rinne

Veera, työvalmentaja (kahvila) 

Minut löytää hääräilemästä pääasiassa kahvilasta.  

Koulutukseltani olen kokki ja ravintolapuolen esimies. Koulutustaustastani huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä, keittiössä saattaa sattua ja tapahtua, mutta ei se oo niin justiinsa.  

Perheeseeni kuuluu puoliso, tytär ja kissa. (plus paljon villakoiria 😉 ) Harrastuksiini kuuluu tyttäreni lukuisat harrastukset ja niihin kuskaaminen. Vapaa-aikaani vietän Montunreuna 72:ssa asuntovaunulla.  

Kahvini juon mustana, sekä sitä saa kiikuttaa minulle aina kun kuppini on tyhjä. 

“………” 

Ville, työvalmentaja (media) 

Telakalla vastaan mediapajan toiminnasta ja sen myötä isosti Telakan viestinnästä. Tai oikeastaan Telakalla ei ole varmaan hommaa mihin mä en jotenkin oo sotkeutumassa. 

Asustelen Kaarinassa ja kotona mun lisäksi majailee ylivilkas ja aktiivinen rottweiler Wallu.
Vapaa-ajalla aikaa menee paljon muiden keikkatöiden parissa, milloin Logomon tapahtumissa, toisinaan teatteriesitysten valo- tai äänisuunnittelijana ja joskus myös jalkapallopelien turvallisuuden parissa. Eli olen huono pysymään paikoillani ja aina on monta rautaa tulessa joka suuntaan. Kesäisin sitten kutsuu asuntovaunu (Nelikakkosen Peto <3) ja siellä sentään pystyy rauhoittumaan paikoilleen.
Kahvini otan maidolla, kitooos! 

“Mikään mistä jää jälki ei ole turhaa” 

Ville Salminen