Home » Henkilökunta

Henkilökunta

Tiina Rantamaa

Tiina, hankepäällikkö

Toimin Telakalla hankepäällikönä ja yksilövalmentajana.

Hankepäällikkönä hoidan hankehallintoon liittyviä paperihommia ja raportointia sekä toimin porukan lähiesihenkilönä. Yksilövalmentajana hoidan kaikenlaisia Kelaan, työkkäriin ja muuhun byrokratiaan liittyviä juttuja. Olen niin outo, että tykkään Kelasta ja työkkäristä, tulkkaan heidän kieltä nuorten kielelle. Kahvilassa minusta on enemmän haittaa kuin hyötyä: pullat jää keskeltä raa’aksi ja palaa päältä. 

Perheeseeni kuuluu puoliso sekä päiväkoti-ikäinen ikiliikkuja. Aloitin juuri aikuisbaletin alkeet, viimeksi olen harrastanut balettia noin 25 vuotta sitten. Tykkään kuljeskella pitkin metsää ja käydä keikoilla.

Aamuisin juon kahvin sijaan kofeiinin tölkistä, sen jälkeen mulle uskaltaa puhua. 

“Nyt mä tiedän miksi elää kannattaa / Ne on ne hetket jolloin polvet notkahtaa” 

Jenni Peräaho

Jenni, yksilövalmentaja 

Telakalla toimin Tiinan ohella yksilövalmentajana, hoidan byrokratiaa ja pyrin availemaan arjen solmukohtia. Työyhteisössä omaksun usein kuuntelevan korvan roolin, ja pohdin asioita mieluummin jalat työpöydällä, kuin selkä tikkusuorana istuimessa. Perheeseeni kuuluu avopuoliso, sekä omien sanojensa mukaan “elämämme valo”, päiväkoti-ikäinen tättähäärä, joka toimii hyvänä maadoittajana työn ja vapaa-ajan välillä. Telakan ohella minut löytää jumppalavoilta ohjaamasta, ja satunnaisesti myös keikkailen kahvilamaailmassa ja erilaisissa nuorten liikuntatapahtumissa juontajana.  

Vapaa-ajallani hurahdan helposti erilaisiin kädentaidon projekteihin, tyylillä “jätetään suunnittelu muille”, jonka johdosta kotoa löytyy useampi vuosienkin takainen keskeneräinen makramee-työ, nikkaroinnin alku ja kaksi muuttolaatikollista erilaisia tarvikkeita.  

Kahvini juon vaatimattomasti mieluiten frappena, kermavaahdolla höystettynä, mutta hyvässä seurassa myös ihan perinteinen suodatinkahvikin uppoaa! 

“Mikä on pahin mitä voi tapahtua? Hyvä siit tulee!” 

Inka Kuusikoski

Inka, koulutettu kokemusasiantuntija 

Minut on huostaanotettu nuorena, joten toimin myös vertaisena nuorille Telakalla. Työssäni pompin eri asetelmissa, eli olen mukana työvalmennuksissa, ryhmissä, sekä suunnittelutyössä.

Toimin vertaisena nuorille Telakalla, koska minutkin on huostaanotettu nuorena. Vertaisuuden lisäksi pompin eri asetelmissa, eli olen mukana työvalmennuksissa, ohjaan ryhmiä, sekä kehitän ja suunnittelen toimintaa.

Koulutuksiltani olen kokki, nuorten ja aikuisten ohjaaja ja mm. Rasekon kouluttama mielenterveyden kokemusasiantuntija, sekä aloitin syksyllä 2022 TYKS:n kokemusasiantuntijakoulutuksen. Perheeseeni kuuluu kumppani ja kissamamma. Eikös 12-vuotias kissa olekin jo vähän mamma? Asustelemme Kaarinassa, mutta olen asunut melkein koko elämäni Turussa. Tykkään piirtää ja jos saan aikaiseksi, minut saattaa löytää salilta. Arkeni kuluu myös musiikkia kuunnellen ja satunnaisesti sarjoja tai elokuvia katsellen.

Minut voi yllättää juomasta kahvia aika usein, pienellä maitotilkalla. Peace and love <3

“Mikään paska ei kestä ikuisesti”

Veera Rinne

Veera, työvalmentaja (kahvila) 

Minut löytää hääräilemästä pääasiassa kahvilasta.  

Koulutukseltani olen kokki ja ravintolapuolen esimies. Koulutustaustastani huolimatta kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä, keittiössä saattaa sattua ja tapahtua, mutta ei se oo niin justiinsa.  

Perheeseeni kuuluu puoliso, tytär ja kissa. (plus paljon villakoiria 😉 ) Harrastuksiini kuuluu tyttäreni lukuisat harrastukset ja niihin kuskaaminen. Vapaa-aikaani vietän Montunreuna 72:ssa asuntovaunulla.  

Kahvini juon mustana, sekä sitä saa kiikuttaa minulle aina kun kuppini on tyhjä. 

“………” 

Ville Salminen

Ville, työvalmentaja (media) 

Telakalla vastaan mediapajan toiminnasta ja sen myötä isosti Telakan viestinnästä. Tai oikeastaan Telakalla ei ole varmaan hommaa mihin mä en jotenkin oo sotkeutumassa. 

Asustelen Kaarinassa ja kotona mun lisäksi majailee ylivilkas ja aktiivinen rottweiler Wallu.
Vapaa-ajalla aikaa menee paljon muiden keikkatöiden parissa, milloin Logomon tapahtumissa, toisinaan teatteriesitysten valo- tai äänisuunnittelijana ja joskus myös jalkapallopelien turvallisuuden parissa. Eli olen huono pysymään paikoillani ja aina on monta rautaa tulessa joka suuntaan. Kesäisin sitten kutsuu asuntovaunu (Nelikakkosen Peto <3) ja siellä sentään pystyy rauhoittumaan paikoilleen.
Kahvini otan maidolla, kitooos! 

“Mikään mistä jää jälki ei ole turhaa”